Hemels Brood 7934

Gisteren

Maandag
5 december 2022

Meer Hemels Brood:
www.hemelsbrood.nl

Houd vooral ook vandaag vast aan Mijn liefde en je hebt de verdere dag een goed humeur, wat er ook gebeurt. Houd vast aan Mijn liefde en daaraan verandert niets, in Mijn liefde blijf je je altijd goed en prettig voelen. Misschien zijn er dagen waarop je je niet prettig voelt, omdat er iets gebeurd is wat niet fijn was, kom dan ook in je hart in Mijn liefde en vertel het Mij. Door in Mijn liefde te zijn word je gevuld met vreugde en verdwijnt je onprettige gevoel.

In Mijn liefde is alleen blijdschap, voel die blijdschap en wees bevrijd. Hoe vaker je in je hart in Mijn liefde komt, des te meer blijdschap zul je gaan voelen, zelfs wanneer het om je heen moeilijk is, en zul je voelen dat alles door Mij gedragen wordt, niet door jou. Jij voelt wel wat er gebeurt, dat kan onaangenaam zijn, maar kom in Mijn liefde en weet dat Ik het draag, en de blijdschap komt terug, want ware liefde maakt blij!

Wees zelf voor je medemensen liefde en ervaar hoe dat je blij maakt, niet zomaar blij om iets wat je gegeven wordt, maar om wat je zelf geeft, die ware liefde uit Mij in je hart. Steeds wanneer je Mijn liefde doorgeeft aan je medemensen, om niet, om te helpen, zul je blijdschap voelen. Een andere blijdschap dan wanneer jou goedgedaan wordt, want wanneer je zelf liefde geeft, is de blijdschap daarvan niet aan de aarde gebonden, maar aan de hemel, niet aan aardse waarden maar aan hemelse waarden, en die voel je dieper en intenser.

Maar wanneer je, zonder te willen krijgen, gegeven wordt en je aanneemt wat je gegeven wordt, doe je de gever goed, geef je de gever je liefde, en ook dat zal je blijdschap geven. Wees zoveel mogelijk gelijk Mijn liefde die je kunt voelen in je hart, geef daar je medemensen rijkelijk van en je hart zal zich vullen met ware hemelse vreugde die diep en intens blij maakt. Mijn liefde.