Vandaag2018-12-13T09:20:35+00:00

Hemels Brood 6481

Donderdag
13 december 2018

Meer Hemels Brood:
www.hemelsbrood.nl

Ik ken, weet en zie alles van jou, maar er is veel wat je van jezelf niet ziet, niet wilt zien en ontkent. En vooral datgene wat je ontkent, breekt je op. Want al ontken je het nog zo sterk, al stop je het voor jezelf nog zo ver en diep weg, al denk je er gewoon niet meer aan, alsof het er eenvoudigweg niet is, het is er wel en zolang je het ontkent, verbeter je er niets aan, terwijl het wel degelijk nodig is om er iets aan te doen, iets aan te verbeteren.

Zolang je het wegstopt kun je denken dat je er niets aan hoeft te doen. Al het andere, wat wel goed gaat, heb je ervoor gezet en je gelooft dat dat genoeg is. Maar Ik zeg je, en Ik zeg het hierbij aan iedereen, wat je verstopt, wat je ontkent, wat je niet waar wilt hebben, omdat het je niet uitkomt, omdat het onaangenaam is, zelfs heel pijnlijk is als je het toegeeft, blijft aanwezig als een bom die kan ontploffen en uiteindelijk zal die ontploffen. Ik geef iedereen die het een en ander voor zichzelf ontkent, verstopt, niet wil zien, om de pijn die het doet als het toegegeven en erkend wordt te vermijden, tijd om tot bezinning te komen, zoals Ik de wereld tijd geef om tot bezinning te komen. Maar, zoals er een moment voor de wereld komt waarop de maat vol is, zo komt er ook een moment voor jou waarop Ik je genoeg tijd gegeven heb en de bom ontploft.

Niet om je pijn te doen, maar om je tot de waarheid van je eigen zijn te brengen, om je tot inzicht te brengen over jezelf en wat je ten diepste verborgen houdt en voor jou en alle mensen beter is dat het bekend wordt. Het beste kies jij zelf dat moment, houd je de eer aan jezelf. Maar wanneer Ik zie dat je dat niet zult doen, kies Ik voor jou een moment waarop je er niet meer onderuit komt om toe te geven aan wat je niet wilt toegeven. Want wie in alles Mijn liefde wil zijn, die kan dat niet bereiken zonder alles wat Mijn liefde belemmert te herkennen en oprecht toe te geven. Die kan Mijn liefde niet ten volle bereiken zonder het verborgene uit de diepte van de ontkenning te halen en vergeving te vragen voor wat niet naar liefde was, en goed te maken wat hij weet dat niet goed was.

Begin ermee om het Mij te tonen, want Ik weet alles toch al van je. Spreek je in je hart over alles tegen Mij uit en geef het als het ware aan Mij, vooral nu, in de tijd dat aan Mijn geboorte gedacht wordt en veel over vrede op aarde gesproken wordt. Maak jij vrede met alles wat je in je verborgen houdt, eerst met Mij, en dan toon Ik je hoe je daarmee verder kunt en alles wat misging kunt goedmaken en in en om je heen tot ware vrede kunt komen. In ware liefde!