Ontmoeting met elkaar

Informatie Ontmoetingsweekend April 2020

Tegen beter weten in hoopten we dat het ontmoetingsweekend in april zou kunnen doorgaan. Inmiddels is gebleken dat dit vanwege het coronavirus niet mogelijk was. Het organiserende team was er klaar voor, Ingrid had de lezing klaar, Pieter was als altijd paraat om zijn lezing te geven, maar het pakte anders uit. Laten we ervan uitgaan dat dit een uitstel van het geplande ontmoetingsweekend is, maar geen afstel, zo God het wil.

Inmiddels hebben we alle mensen het betaalde bedrag voor deelname teruggestort of (deels) gestort als gift voor Bezinningscentrum “Emmaus”.

Met Gods liefdevolle hulp komt alles goed, want Hij laat de werken van Zijn Handen niet varen!

Informatie Ontmoetingsweekend Augustus 2020

Helaas, ook in augustus was een klein ontmoetingsweekend niet mogelijk. Langs allerlei andere wegen kunnen we ontmoeting met elkaar gaande houden. En we zijn ervan overtuigd dat onze hemelse Vader in alles wat nodig is zal voorzien.

We zullen regelmatig nieuwe teksten plaatsen en we blijven te bereiken via onze contact gegevens voor wie dat wil.
Alle goeds en Gods zegen aan jullie allemaal.

Lorber ontmoetingsdag

In september was het nog mogelijk voor Hans de Heij en Els Swart om een Lorber ontmoetingsmiddag te houden. Dat was een geslaagde middag. Helaas kunnen er door de huidige regelgeving in verband met de hoge verspreiding van het Covid 19 virus voorlopig geen bijeenkomsten meer georganiseerd worden. Zodra het weer kan, zal dat bekend gemaakt worden.