Ontmoeting met elkaar

Informatie Ontmoetingsweekend April 2020

Tegen beter weten in hoopten we dat het ontmoetingsweekend in april zou kunnen doorgaan. De nieuwe restricties van overheidswege hebben echter duidelijk gemaakt dat het in elk geval in april niet meer mogelijk is. Het organiserende team was er klaar voor, Ingrid had de lezing klaar, Pieter was als altijd paraat om zijn lezing te geven, maar het pakt anders uit. Laten we ervan uitgaan dat dit een uitstel van het geplande ontmoetingsweekend is, maar geen afstel, zo God het wil.

Inmiddels hebben we alle mensen het betaalde bedrag voor deelname teruggestort of (deels) gestort als gift voor Bezinningscentrum “Emmaus”.

Met Gods liefdevolle hulp komt alles goed, want Hij laat de werken van Zijn Handen niet varen!

Informatie Ontmoetingsweekend Augustus 2020

Helaas, zoals de situatie zich laat aanzien, zal er in augustus geen klein ontmoetingsweekend gehouden worden. Vooruit is te zien dat de situatie met betrekking tot Covid-19 dan nog niet geheel verdwenen zal zijn. Langs allerlei andere wegen kunnen we ontmoeting met elkaar gaande houden. En we zijn ervan overtuigd dat onze hemelse Vader in alles wat nodig is zal voorzien.

We zullen regelmatig nieuwe teksten plaatsen en we blijven te bereiken via onze contact gegevens voor wie dat wil.
Alle goeds en Gods zegen aan jullie allemaal.

Lorber ontmoetingsdag

In september wordt door Hans de Heij en Els Swart – Vossen met een aantal medewerkers de Lorber ontmoetingsdag georganiseerd. Ook voor deze dag geldt dat het doorgaan afhangt van de gebeurtenissen ten aanzien van het Corona virus.
Nadere gegevens worden nog geplaatst.