Ontmoeting met elkaar

Informatie Ontmoetingsweekenden

Inmiddels zijn we beland in het jaar 2021 en hebben we een roerig jaar 2020 achter de rug, met de uitbraak van het Coronavirus. Een jaar waarin de mogelijkheden om elkaar te ontmoeten steeds meer beperkt werden, en wel zoveel, dat er geen ontmoetingsweekend meer georganiseerd kon worden. Zo zijn de ontmoetingsweekenden ondertussen al twee keer uitgesteld, maar uitstel betekent nog geen afstel, zo God het wil.

Wel zijn er mogelijkheden om elkaar te ontmoeten via internet. Hans de Heij en Els Swart – Vossen dragen daar zorg voor. Wie er belangstelling voor heeft, kan het beste even contact opnemen met Els en Hans, via telefoonnummer 026 3620600

Met Gods liefdevolle hulp komt alles goed, want Hij laat de werken van Zijn Handen niet varen!

Lorber ontmoetingsdag

Vanwege de regelgeving met betrekking tot het Coronavirus worden er voorlopig geen bijeenkomsten meer georganiseerd. Zodra het weer kan, zal dat bekendgemaakt worden.

Informatie Ontmoetingsweekenden Algemeen

Zolang er beperkingen voor ontmoeting zijn, worden er door de stichting “Levend Hart” geen directe ontmoetingen georganiseerd. Door middel van internet, via de sites, via telefoon en e-mail blijft de stichting bereikbaar voor ieder die contact met ons wil hebben. Wanneer gewenst is het ook mogelijk om te beeldbellen.

We blijven regelmatig nieuwe stukjes Hemels Brood plaatsen en zo nu en dan zal er een lezing op film worden aangeboden. Dat zal dan op de sites van de stichting vermeld worden.

Alle goeds en Gods zegen aan jullie allemaal.